Bavaria zeilboot huren verhuren of kopen?

Bij Sail Charter Stavoren kunt u kiezen uit een jonge vloot zeilboten

Bent u voor een korte of lange zeilvakantie op het IJsselmeer of de Friese meren op zoek naar een comfortabele zeilboot met slaapplaatsen? Dan is een Barvaria zeilboot hiervoor bij uitstek geschikt. Bij Sail Charter Stavoren Holland beschikken wij over een jonge vloot Bavaria zeilboten in verschillende uitvoeringen. Bij ons yachtcharter bedrijf in Stavoren kunt u een Bavaria zeilboot vanaf 32 foot tot 42-4 foot huren. U kunt een Bavaria zeilboot van Sail Charter Stavoren uitrusten met rolzeilen of latten. Daarnaast durven wij te stellen, dat het u en uw passagiers op het gebied van luxe en comfort aan niets zal ontbreken. Wij nodigen u uit om de rubriek jachten te bezoeken waarin u gedetailleerde informatie kunt vinden over onze goed uitgeruste en perfect onderhouden jonge Bavaria Zeilboten type 32, 37, 38 en 42. Op afspraak bent u natuurlijk ook welkom in de buitenhaven van de Marina Stavoren waar ons bedrijf gevestigd is. Hinke Reuvers en Kai Sommerlad van Sail Charter Stavoren Holland staan u graag te woord wanneer u vragen heeft.

Wat maakt een Bavaria zeilboot zo aantrekkelijk om te huren?

Sail Charter Stavoren Holland kiest bewust voor de Bavaria zeilboot, omdat Bavaria kwalitatief hoogwaardige zeilboten produceert. Voor botenverhuur is dat een belangrijk aspect. Op basis van meer dan 30 jaar ervaring kunnen de eigenaren van Sail Charter Stavoren dit volledig onderschrijven. Ongeacht het type waar voor u kiest mag gesteld worden, dat een Bavaria zeilboot degelijk en duurzaam is en relatief veel ruimte en comfort biedt. Dit maakt deze zeilboot uitermate geschikt voor de verhuur en voor het houden van een zeilvakantie van zelfs enkele weken. Informeer naar de aantrekkelijke arrangementen, die wij met grote regelmaat op onze website publiceren.

Bezit uzelf een Bavaria zeilboot en wilt u dit zeiljacht periodiek laten verhuren? Ook dan bent u bij Sail Charter Stavoren aan het juiste adres. Na het inspecteren van uw Bavaria zeilboot krijgt u van ons een gedetailleerd maatwerk advies omtrent mogelijke charter inkomsten.

Voor meer informatie over het huren en verhuren van een Bavaria zeilboor kunt u ons 7 dagen per week benaderen via telefoonnummer 06 – 21 40 79 06 of stuurt u een e-mail naar contact