Uw eigen Charter Zeiljacht

Geachte Zeilers,

Mocht u zich interesseren voor een nieuw zeiljacht en dit jacht willen verhuren, dan bent u bij ons aan het goede adres. wij geven u een eerlijk advies omtrent uw Charter inkomsten.

Het eerst jaar bieden wij u een zogenoemd snoepjaar aan. in dit jaar krijgt u een hoger aandeel in uw charter inkomsten. In plaats van  65% (normaal) krijgt u nu 70%. Zo heeft u het eerste jaar een hoge start van het verhuur van uw zeiljacht. Wij staan u graag bij als het gaat om de uitrusting of als het gaat om prijsbewust zijn. (alles wat nodig is voor het verhuur van uw zeiljacht)

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw Zeiljacht voor een zeer gunstige prijs verhuren. Goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn, en een goede prijs betekent niet direct slechte kwaliteit. Uw zeiljacht kan op ieder moment in het jaar worden opgewaardeerd. Zo is dit altijd up to date, en heeft u altijd tevreden klanten.

Belangrijk om te weten is dat u uw zeiljacht zo vaak als u wilt kunt gebruiken, een vroege reservering zorgt ervoor dat u uw welverdiende vakantie kunt vieren op het water. Een korte vakantie of weekend in het voorjaar of najaar zijn bovendien mogelijk.Ook in het seizoen is het mogelijk om de boot te gebruiken voor een korte vakantie.

Het onderhoud van het zeiljacht.

Iedereen stelt zich zelf wel eens de vraag: “kan ik een zeiljacht uit het bouwjaar 2003 of 2004 nog huren? Is alles technisch in orde?” Wij houden onze zeiljachten technisch en van binnen en van buiten zo up-to-date mogelijk.

Zo blijven uw verhuur inkomsten over de jaren heen stabiel. Wilt u uw zeiljacht verkopen of inruilen voor een ander of groter zeiljacht, dan kunt u een goede prijs bedingen.

Met vriendelijke groet,

Hinke Reuvers en Kai Sommerlad
Sail Charter Stavoren