Last minute IJsselmeer zeiljacht huren

Profiteer van spotgoedkope arrangementen bij Sail Charter Stavoren

Heeft u vanwege het mooie weer spontaan zin om met uw gezin of vrienden enkele dagen te gaan zeilen op het IJsselmeer, maar kunt u momenteel niet beschikken over een zeilboot die hiervoor geschikt is. Kijk dan nu op de website van Sail Charter Stavoren Holland of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 06 – 21 40 79 06.

Hinke Reuvers en Kai Sommerlad van Sail Charter Stavoren kunnen u direct informeren over de actuele last minute IJsselmeer deals en welke zeiljachten beschikbaar zijn. Zeker in het voor- en naseizoen kunt u met grote regelmaat profiteren van ronduit spectaculaire last minute deals. Wanneer u ’s morgens belt en een van de deals kunt bemachtigen, dan kunt u in de loop van de dag al het IJsselmeer op. Een van onze pluspunten is, dat wij standaard de zeiljachten perfect onderhouden en een schone en luxe uitgeruste zeilboot voor u hebben klaar liggen.

Luxe 5 ***** zeiljacht voor een spetterende last minute IJsselmeer prijs

Een luxe en comfortabel 5 ***** Bavaria zeiljacht inclusief royale slaapplaatsen voor een spetterende last minute IJsselmeer prijs klinkt haast te mooi om waar te zijn. Toch zult ook u ervaren dat dit wel degelijk het geval is. Wij doen wat wij beloven bij Sail Charter Stavoren! Dit is ook de reden, dat wij een groot aantal vaste gasten hebben die in het voor- en naseizoen meerdere keren een van onze jonge Bavaria zeiljachten huren. En of het nog niet genoeg is ontvangen gasten die een zeiljacht meerdere keren per  jaar huren ook nog eens extra korting!

Laat u ook aangenaam verrassen door Sail Charter Stavoren Holland

Neem contact op met Sail Charter Stavoren wanneer u zin heeft om vandaag nog met familie of vrienden voor enkele dagen te gaan zeilen op het IJsselmeer. U kunt ons 7 dagen per week bereiken via telefoon 06 – 21 40 79 06.

Begin van het jaar bieden we altijd ook 10% vroeg boek korting aan. Dus hou onze website in de gaten.