Yachtcharter IJsselmeer zoals u het wenst

Optimaal genieten van rust ruimte en vrijheid op het IJsselmeer

Een Yachtcharter IJsselmeer bij Sail Charter Stavoren huren biedt liefhebbers van een korte of lange zeilvakantie de mogelijkheid om optimaal te kunnen genieten van de rust, ruimte en de vrijheid die het IJsselmeer biedt. Dankzij de unieke ligging van ons Yachtcharter bedrijf in de buitenhaven van de Marina Stavoren zit u binnen enkele minuten op het IJsselmeer. Er gaat geen tijd verloren aan lange wachttijden bij sluizen en bruggen. Een yachtcharter IJsselmeer vanuit Stavoren geeft u de kans om snel in alle vrijheid te genieten van alle aspecten die het IJsselmeer en de natuur ons bieden.

Een yachtcharter IJsselmeer: wel de luxe en vrijheid en niet de lasten

Veel gasten die jaarlijks bij ons een comfortabel Bavaria zeiljacht huren kiezen bewust voor het huren van een yachtcharter IJsselmeer in plaats van zelf een zeiljacht te kopen. Waarom zult u zich wellicht afvragen? Uitgezonderd het hoogseizoen kan men bij Sail Charter Stavoren vrijwel altijd een comfortabele yachtcharter IJsselmeer huren voor een of meerdere dagen. Bovendien weten regelmatige gasten van ons, dat de Barvaria zeiljachten bij Sail Charter Stavoren comfortabel zijn en goed onderhouden worden. Zo heeft u wel de spreekwoordelijke lusten, maar niet de lasten. Een yachtcharter IJsselmeer geeft u de kans om in alle vrijheid te genieten van alle aspecten die de natuur ons biedt.

Maak kennis met onze yachtcharter IJsselmeer vloot

De vloot van Sail Charter Stavoren bestaat voornamelijk uit luxe comfortabele Bavaria zeiljachten, die afhankelijk van het type 4 tot 9 slaapplaatsen hebben. Deze zeilschepen kunt u voor een korte of lange yachtcharter IJsselmeer huren. Raadpleeg voor meer details de rubriek jachten op onze website. Wilt u weten of een zeiljacht nog beschikbaar is? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel 06 – 21 40 79 06 of stuur een e-mail naar contact