Zeilboot verhuur IJsselmeer op toplocatie in Stavoren

Vanuit de jachthaven vaart u rechtstreeks het IJsselmeer

Voor zeilboot verhuur IJsselmeer kunt u het beste kiezen voor yachtcharter bedrijf Sail Charter Stavoren. Onze zeilboten liggen in de 5 ***** jachthaven van de Marina Stavoren die rechtstreeks toegang biedt tot de imposante watervlakte van het IJsselmeer. Dus ook in het hoofdseizoen heeft u op geen enkele manier last van lange wachttijden bij sluizen.

Zeilboot verhuur IJsselmeer van bijzondere 5 ***** zeiljachten

Vaak zien wij dat voor de verhuur van zeilboten gekozen wordt voor gangbare middenklasse zeilboten. Deze voldoen aan de normen en maatstaven die gesteld worden aan een zeilboot die geschikt is voor varen op het IJsselmeer. Maar meestal is er geen sprake van luxe en comfort. Bij Sail Charter Stavoren is dit wel het geval. Wanneer u bij ons voor het huren van een zeilboot kiest, dan krijgt u de beschikking over een zeer luxe en comfortabel Bavaria Zeiljacht. In deze comfortabele zeiljachten zijn slaapcabines aanwezig, die u volledige vrijheid geven te zeilen over het IJsselmeer zonder dat u zich hoeft te bekommeren over een slaapplaats. Zeilen in een Bavaria zeiljacht is een 5 ***** belevenis. Ervaar het zelf.

Sail Charter Stavoren maakt van zeilboot verhuur een 5***** ervaring

Wanneer u met Sail Charter Stavoren contact opneemt voor informatie of een reservering zult u ervaren dat u flexibel en klantvriendelijke geholpen wordt. Hinke Reuvers en Kai Sommerlad van Sail Charter Stavoren vinden dat vanzelfsprekend. Wanneer u voor onze zeilboot verhuur IJsselmeer gekozen heeft, dan kunt u gebruik maken van ons afgesloten parkeerterrein. Daarnaast kunnen onze gasten gebruik maken van een watersportwinkel, speeltuin, havenkantoor, restaurant, modern sanitair en een wasruimte met wasmachines en een droger. Bij uw zeiljacht aangekomen heeft u de beschikking over gratis walspanning, water en Wifi. Wij willen graag dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Spreekt onze dienstverlening u aan? Voor 5***** zeilboot verhuur IJsselmeer kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen via telefoon 06 – 21 40 79 06 of stuur u een e-mail naar contact