Zeilen IJsselmeer is met een Bavaria zeiljacht een unieke belevenis

Beleef actie ontspanning en rust met familie vrienden of relaties

Nederlanders houden van oudsher van het water. Ze zijn er mee opgegroeid. De gemiddelde Nederlander houdt van zwemmen en varen op relatief rustige binnenwateren en meren. Zeilen IJsselmeer vinden de meesten te hoog gegrepen, omdat men niet de beschikking heeft over een zeiljacht, dat geschikt is voor varen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Wat de meeste mensen echter niet weten is dat juist dit geen enkel probleem hoeft te zijn. Bij Sail Charter Stavoren Holland kunt u samen met familie, vrienden en relaties luxe en vooral comfortabele zeiljachten huren die geschikt zijn voor zeilen IJsselmeer en zelfs de Waddenzee.

Van een dagje zeilen IJsselmeer tot een luxe zeilvakantie van enkele weken

Het kantoor van Sail Charter Stavoren Holland is gevestigd in de buitenhaven van de Marina Stavoren. Ons yachtcharter bedrijf beschikt over een jonge en goed onderhouden vloot van circa 14 Bavaria jachten. De meeste van onze zeiljachten liggen in buitenhaven van de Marina Stavoren. De perfecte locatie als vertrekpunt voor zeilen IJsselmeer, want binnen 2 minuten zit u zonder hindernissen al op het IJsselmeer. Ook hebben wij enkele zeiljachten in Olpenitz aan de Oostzee liggen. Vanuit Stavoren heeft u tal van mogelijkheden om naar toe te zeilen. Zo kunt u er voor kiezen om naar Hindeloopen en Workum te varen. Dan heeft u met Stavoren er bij 3 steden die de Elfstedentocht aandoet bezocht.

Bestaat uw gezelschap uit ervaren zeilers en heeft u gekozen voor meerdere dagen, dan ligt de wereld voor u open. Zo kunt u via het IJsselmeer het Markermeer op zeilen of kunt u zelfs kiezen voor een zeiltocht naar de Waddenzee. Wij adviseren u wanneer u voor zeilen IJsselmeer gekozen heeft om bij mooi weer de eerste keer ook te genieten van de natuur en te ankeren op een mooie plaats. Zeker wanneer u voor een arrangement van meerdere dagen gekozen heeft is de zonsondergang een ervaring die u nooit zult vergeten. Luister ook eens hoe de natuur tot rust komt. Wanneer u na een ontspannende dag moe, maar voldaan uw slaapplaats opzoekt luister dan naar het kabbelende water. U zult snel in slaap vallen en de volgende morgen met een fijn gevoel wakker worden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van zeilen IJsselmeer met een Bavaria zeiljacht kunt u ons 7 dagen per week bellen via telefoonnummer 06 – 21 40 79 06 of stuurt u een e-mail naar contact