Zeiljacht IJsselmeer huurt u bij Sail Charter Stavoren

De perfecte uitvalsbasis voor een mooie zeilvakantie op het IJsselmeer

Bent u op zoek naar een zeiljacht IJsselmeer, dat geschikt is voor het houden van een korte of lange zeilvakantie? Dan bent u bij Sail Charter Stavoren aan het juiste adres. Ons Sail Charter bedrijf verhuurt sinds 1986 comfortabele Bavaria zeiljachten, die plaats bieden aan 4 tot 9 personen. Wij kunnen u dus een of meerdere zeiljachten aanbieden die passen bij de omvang van uw gezelschap.

Sinds 1995 hebben wij als thuisbasis de buitenhaven van de Marina van Stavoren. Dankzij de unieke ligging van ons zeilcharterbedrijf vaart u vanuit de buitenhaven binnen slechts 2 minuten het IJsselmeer op. Dit is ook de reden, dat veel zeilliefhebbers voor een zeiljacht IJsselmeer bij Sail Charter Stavoren kiezen. Ook voor liefhebbers van de Friese meren is ons zeilcharterbedrijf zeer gunstig gelegen, omdat wij vlakbij de compleet vernieuwde Johan Friso Sluis liggen.

Korte en lange arrangementen voor huren van een zeiljacht IJsselmeer

Veel gasten, die voor het eerst overwegen om tijdens de zomervakantie voor een zeilvakantie te gaan kiezen, huren in het voorjaar voor een weekend of een weekje een zeiljacht IJsselmeer bij Sail Charter Stavoren. Een verstandige keuze, want dan kunt u ervaren of een zeilvakantie op een comfortabel Bavaria zeiljacht iets voor u is. Om deze reden hebben wij in het voorjaar verschillende aantrekkelijke arrangementen beschikbaar. Wij durven te stellen, dat de haven van Stavoren de meeste mogelijkheden biedt aan zeilers. De Waddenzee en de Noordzee liggen voor een geoefend zeiler als het ware binnen handbereik.

Meer informatie over een zeiljacht IJsselmeer huren

Gasten die een zeiljacht IJsselmeer huren kunnen gratis gebruik maken van het afgesloten parkeerterrein van de Marina van Stavoren. Ons kantoor vindt u direct aan de aanlegsteigers met onze zeiljachten. Zo kunt u onbezorgd en ontspannen beginnen aan uw zeilvakantie op het IJsselmeer. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een zeiljacht IJsselmeer huren? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel 06 – 21 40 79 06 of stuur een e-mail naar contact