Zeiljachten te huur aan het IJsselmeer

Voor een gezellig weekje weg of een weekend met het gezin

Sail Charter Stavoren biedt luxe en comfortabele Bavaria zeiljachten te huur aan waarmee u met het gezin overdag heerlijk kunt genieten van de natuur en de vele plaatsen en haventjes aan het IJsselmeer. U bepaalt zelf waar u naar toe zeilt. Een Bavaria zeiljacht beschikt over eigen slaapplaatsen. Bij Sail Charter Stavoren hebben wij Bavaria zeiljachten te huur waarin zelfs 9 slaapplaatsen aanwezig zijn. Daarom zien we ook vaak, dat met grote regelmaat een zeiljacht gehuurd wordt door vrienden, managementteams en zakenrelaties. Niets is zo ontspannend en bevrijdend om samen te zeilen en genieten op de grote watervlakte die het IJsselmeer is.

Sail Charter Stavoren verhuurt ook zeiljachten aan toeristen

Ook verhuren wij met grote regelmaat aan toeristen, die een vakantiehuisje in het Friese merengebied hebben gehuurd. Zeker wanneer het vakantiehuisje aan een meer of water ligt en over een steiger beschikt, dan meert men het Bavaria zeiljacht voor de deur van het vakantiehuisje af. Op deze manier kan men dagelijks vanuit het vakantiehuisje vaartochten gaan maken. Wanneer men een nachtje wil blijven slapen op het zeiljacht is dat zonder problemen mogelijk. Wanneer u dit van plan bent in het hoogseizoen reserveer dan beslist op tijd, want anders vist u gegarandeerd achter het spreekwoordelijke net.

Wanneer zijn onze Bavaria zeiljachten te huur?

Onze vloot in Stavoren bestaat uit veertien uitstekend onderhouden Bavaria zeiljachten. U kunt een zeiljacht huren van vrijdag tot vrijdag, van zondag tot zondag en in de weekenden. Ook voor langere tijd bieden wij zeiljachten te huur aan. Denk aan een zeilvakantie van 2 tot 4 weken. Bij ons is het wel vereist, dat u over een vaarbewijs beschikt en goed overweg kunt met een Bavaria zeiljacht. Overweegt u om uw hond mee te nemen? Dat kan in overleg met ons. Alleen zijn er dan wel extra kosten aan verbonden i.v.m. schoonmaken van het zeiljacht.

Wilt u weten welke zeiljachten te huur zijn in een bepaalde periode? Neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt ons 7 dagen per week bereiken via telefoon 06 – 21 40 79 06 of stuur u een e-mail naar contact